giveaway

Hair

FRA MIG TIL JER… Har lige modtaget min 3. goodiebox og igen, igen var den fyldt med lækre ting! Men men, da jeg hverken har farvet hår eller bruger shampoo mm. med for meget parfume tænkte jeg, at der måske var nogen af jer som havde mere brug for de her fine produkter! I kan vinde en 3 minute miracle anti frizz treatment fra Aussie, shampoo og conditioner til farvet hår fra Redken og en lille chokolade-shampoo fra L´oréal! Det eneste I skal gøre er at følge mig på bloglovin og skrive en lille kommentar om hvorfor det er jer der skal vinde.  Jeg finder en vinder søndag d.11 november :)

Reklamer

5 kommentarer til “giveaway

  1. Super hot give away – Er sikker på at de skønne produkter vil booste mit hår, som er farvet og derfor behøver en god og kærlig pleje… Vi går en hård tid i møde for både for hud og hår – Kong Frost er hård ved det hele, og gode plejeprodukter er derfor et must. Jeg vil gerne passe godt på mit, og deltager på mit hårs vegne om denne give away som kun kan pleje og forskønne det som skal holde sig pænt gennem et langt liv. :-)

  2. Av, for en lækker giveaway. Hvor er det dejligt, at du vil dele lækkerierne med os. Jeg har tabt en masse hår på det seneste og søger derfor en værdig og mere nærende erstatning for mine nuværende hårprodukter, der er for kradse for mit sarte hår. Måske, det netop er mirakelmidlerne, du udlover? Tak for en skøn blog :-)

  3. det ville da være skønt med en præmie og så til håret ,jeg har langt rødt ,krøllet hår med stripper i som helt klart trænger til en kærlig behandling så håber og trykker fingre får lidt held min vej .
    ps. super blog du har her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s