sort

black

USKARPT.. Sort med sort på. Den var så dén sommer. Jeg lever i min sorte trenchcoat som jeg fandt på loppemarked i studenterhuset for et par uger siden. I dag blev lige til en halv arbejdsdag som egentlig ikke var planlagt. Jeg håber I har hygget jer lidt med en god film, hjemmebagte boller eller lignende når nu vejret har været så trist!

Reklamer

3 kommentarer til “sort

 1. På Kreta kører vi hedebølge, ja sommeren faldt – lige pludseligt – over os. Så tænk ikke på at tage sort med her til ;-)
  Når du skal tjekke billetter så prøv først og fremmest hos Sun Tours, Bravo Tours og Balkan rejser – de er alle i det samme fly, og jeg vil kunne samle dig op fra lufthavnen.

  Både onkel Kim og jeg glæder os til fællesoplevelser. Skal du have cykel eller skal du sidde bag på scooteren?

  1. Håber det varer ved helt indtil august/september! :) Lover ikke at pakke (for meget) sort. Jeg vil gå i gang med at kigge på billetter snart. Har også downloadet en app hvor man kan finde tilbudsrejser, men det er så med hotel.. ved ikke om det er smartest at forsøge med kun billet i første omgang?

   Glæder mig også til fælles tur med Kim og dig! Har Kim cykel eller scooter? Det kunne da være rart at have mulighed for at cykle til stranden om formiddagen, hvis du allerede er kørt afsted på scooteren. Ellers vil jeg gerne sidde bagpå, hvis vi skal i bjergene! :)

   1. Kim plejer at leje en cykel til hele perioden, og ja jeg tænkte nemlig at det ville være smart hvis du også fik én, den vil jo da give dig lidt mere frihed. Og selvfølgelig skal du sidde bag på når vi kører evt. bjergture. Kim han racer jo bare afsted, så er vi to vandvognen ;-)

    Mht. billet så prøv at holde lidt øje med markedet, som jeg jo sagde til dig, så kan det ind imellem godt betale sig at have is i maven og så slå til i sidste øjblik – med hotel!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s