péridot

chanel péridotMåtte ha’ den. Elsker det grønne sammen med det gyldne og med lidt ekstra arbejde holder den fint mere end 3 dage!

I had to buy it. Love the green together with the gold and if you put a little more effort in it you’ll have beautiful nails for more than 3 days!

Reklamer

6 kommentarer til “péridot

 1. Hvor er den smuk på dine fingre :) – har ikke helt forstået hypen omkring den, men nu er det ligefør jeg overvejer at købe den :D

  1. Den er SÅ smuk på. Guld med det smukkeste grønne skær. Hvis du kan lukke øjnene for prisen synes jeg bestemt den er det værd :)

 2. Åh den er virkelig fin! Jeg er dog lidt usikker på om jeg kan retfærdiggøre at købe en Chanellak når jeg skal bruge penge på pensumbøger i stedet (men i en perfekt verden ville der være råd til begge)

 3. Sidder her på den kretensiske balkon med onkel Kim og diskuterer dine billeder. Er du svimmel hvor gør du det godt!!

  Mht skabet må vi lige snakke sammen…

  Kys fra
  Mor

  1. Årh, det lyder hyggeligt! Det kunne være godt at være med! Vi skal snart have fundet ud af noget med skabet, for jeg skal have lejet flyttemænd, flyttebil og det skal helst klares d.17 for der kan Ziggy!! Det er ret vigtigt for jeg synes det er dumt at skulle flytte det til Valby først.. :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s