clean it up!

shampooJeg er næsten holdt op med at købe overparfumeret shampoo/balsam for efter at have brugt parfumefri-shampoo og showergel i lang tid kan jeg næsten ikke holde ud at dufte til andre varianter. Jeg har selvfølgelig ikke afprøvet alle de 10.000 tusinde forskellige shampooer der er på markedet, men for tiden er det altså uden så mange duftstoffer :)
OrganicCircle er billig hos Rema1000 og tror egentlig også det er det eneste sted man kan få det. Urtekram er altid godt og family shampooen er med plejende aloe vera – i like!
Ved godt det måske falder lidt ud af kategorien “dullegrej”, men det er da basic til håret og så går det nok ;)

Reklamer

3 kommentarer til “clean it up!

  1. Kan sagtens følge dig! Jeg stoppede også for en del år siden med alle overparfumerede og ting der indeholder parabener. Kan heller ikke få mig selv til at bruge andet end de naturlige varianter mere. Lavera laver lækkert shampoo til rimelige priser – er afhængig af deres mandelshampoo :)

    1. Jeg er næsten bleve helt overrasket over hvor slemt nogen af de der parfumerede shampoo’er egentlig lugter! Man opdager det først efter man har været afholdende et stykke tid ;) Køber du Lavera på nettet? Jeg har prøvet en bodyscrub og noget ansigstvask derfra og var rigtig godt tilfreds.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s