dining in new york

dining in NYSpur tree
Efter en blog-anbefaling fandt vi frem til spur tree, en hyggelige lille restaurant, som ligger tæt ved Little italy, på 76 orchard st. Stemninge i denne lille hule er super hyggelig, lyset er dæmpet og de spiller lækker reggae-musik. Maden er en blanding af jamaicansk og vietnamesisk, ret stærk, men noget af det bedste vi fik mens vi var afsted! Vi købte én hovedret til deling (efter erfaring fra andre steder hvor portionerne tit er i “supersize”-kategori) og tre forskellige slags tilbehør. Kan klart anbefale deres krydrede fritter. Vi var der rimelig tidligt – 19-20 stykker og der var det ikke nødvendigt at bestille bord, men restauranten er ikke særlig stor så hvis man er mere end to og vil være sikker på et bord ville det måske være en fordel at ligge en bestilling.

Mint
Mint ligger på 150 east 50th st, mellem Lexington avenue og 3rd avenue og servere den bedste indiske mad! Vi bestilte igen én hovedret til deling, noget lækkert naanbrød og en kartoffelsalat. Det smagte fantastisk og var rigeligt til to. Igen er det en god idé at kombinere en masse små retter og så deles om dem så man får mulighed for at smage meget mere. Et must hvis man spiser på Mint er deres mango lassi med jordbær som er genial til det stærke mad og smager som en frisk, sød milkshake – bare 100 gange bedre!  Det kan også anbefales at kigge dessertkortet igennem, der er både indisk risbudding og traditionel gulerodskage eller andet, hvis man skulle ha’ lyst. Tjenerne er søde, opmærksomme og man ser mange indere, hvilket også siger noget om madens kvalitet, synes jeg.

Pop burger
På Spur tree faldt vi i snak med en dansk pige som anbefalede os at spise på pop burger inden vi tog hjem. Vi nåede det lige den sidste dag, efter must-besøgeet på MoMa. På pop burger får man fastfood i miniform. Bestil menuen med 2 miniburgers (smager ekstra godt med ost!) og prøv deres fritter til. Der er mange muligheder under ekstratilbehør, men vi var ikke så vilde. Pop burger findes to steder i New york – 58-60 Ninth avenue og 14E 58th st. Vi spiste på den som lå i nærheden af Central park, på 58th st. Det er god og let frokost i stedet for en dyr frokost på restaurant.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s