brunch at flottenheimer

brunch at flottenheimerIgår spiste vi brunch på café flottenheimer som er en hyggelig lille cafe i skindergade, tæt ved gråbrødre torv i københavn k. For 98 kr. får man den store brunch-tallerken i ser på billedet og for 25 ekstra kan man få en stor “feel good”-juice med. Jeg valgte æble/blåbær, som var en stor succes! Mums! Kaffen var fin, ikke noget specielt, men som de fleste andre café-kaffer. Café flottenheimer er et lille hyggeligt sted med store vinduer ud til gaden og hvis man kommer på en lørdag ved 11-tiden er der god plads og en meget afslappet stemning. Vi bestilte bord, men måske er det mere aktuelt, hvis man vil brunche på en søndag. Kan klart anbefale flottenheimer som et lækkert brunch-sted :)

Yesterday we got brunch at café flottenheimer. A big plate for 98 dkk. If you’re looking for a cosy, small place to get a great brunch in copenhagen i would recommand flottenheimer :)

Reklamer

En kommentar til “brunch at flottenheimer

  1. Flottenheimer var det helt rigtige valg for en stille og easy-going lørdagsbrunch i city.

    Caféen er ikke stor, men på trods af dét, lykkes det alligevel at etablere en hyggelig og intim stemning ved de enkelte (meget tætstående) borde. Stemningen er afslappet og rolig, brunchtallerkenen omfangsrig og velsmagende -og prisen er helt i orden.

    Selv stemningen i gaden udenfor de store ruder er stille og letflydende og bidrager på dén måde til en tilbagelænet weekendoplevelse af de absolut bedre.

    Jojo, Flottenheimer vender vi gerne tilbage til

    ;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s