beauty test #1

beauty test makeupremoverLidt test af dullegrej. Jeg faldt over coop/minirisk/änglamark (er det minirisk og änglamark under coop eller hvordan??) øjenmakeup-fjerner sidst jeg var i brugsen for at handle. Der var to for en billig penge og da jeg altid er på udkig efter noget billigt, men godt dullegrej tænkte jeg at det måtte afprøves.
Øjenmakeupfjeneren fra minirisk er uden parfume, farve og konseveringsmidler. Miljøet og produktet er sat højt i det her produkt. Det er mærket med svanen som er en af de to miljømærker der er officielt anerkendt i DK. Læs mere om svanen på ecolabel.dk
Jeg synes desværre ikke at produktet fungere specielt godt til at fjerne min makeup. Jeg bruger false lash effect waterproof mascara fra max factor og der skal gnides ekstra godt og bruges et par vatrondeller før den forsvinder. Jeg kan konstatere at det ikke kun er makeuppen den fjerne, men også et par øjenvipper ryger med i købet. Udover det synes jeg det svider ret meget, hvis man skulle være så uheldig at få noget af makeupfjeneren i øjet! Avav..
Jeg tror jeg vil holde mig til matas egen stribede, uden parfume, indtil jeg finder et bedre alternativ.
Hvilke produkter bruger I til at fjerne jeres øjenmakeup?

I’m testing a eyemakeup-remover brand from Coop (danish).. Not as good as my normal brand from matas.
What do you use for your eyes when you have to remove your makeup?

Reklamer

6 kommentarer til “beauty test #1

  1. Jeg tror helt sikkert den ville klare sig bedre mod ikke-vandfast mascara, men da der ikke stod noget på emballagen tænkte jeg at jeg måtte give det et forsøg :) Men det er også derfor jeg skriver at min mascara er vandfast, så kan folk uden vandfast give den et forsøg, hvis de har lyst.
   Er to fase makeupfjerneren kun til øjnene? Jeg overvejer om det bedre kan betale sig at købe en der fjerner det hele – helst i et snuptag ;)

 1. Jeg bruger også denne – og synes den er et super skønt og billigt alternativ :D Jeg bruger dog ikke vandfast make-up, men ellers fungere den fint :D

  Fin blog btw, faldt lige over den i dag :D

  1. Jeg har lige købt en ‘almindelig’ mascara idag så nu håber jeg at jeg får lige så gode resultater som dig og de andre :)

   Og tak, vil kigge forbi din så snart jeg kan :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s