cisternerne

cisternerneSøndag var jeg på tur med M. Vi havde lånt en ladcykel og så var der ellers dømt tur rundt i københavn og omegn. Det var så hyggeligt og en af de bedste dage i lang tid. Et af de steder vi besøgte var Søndermarken. Her havde M arrangeret at vi skulle ned under parken, i de tidligere vandreservoirer. Her findes Cisternerne – museet for moderne glaskunst som blev etableret i 2001. Lige nu har museet en udstilling med glaskunst af den svenske kunstner Göran Wärff som laver nogle virkelig smukke glasinstallationer hvor han leger med glasset, lys og den energi der opstår mellem de to ting. De fleste af billederne ovenover er af hans værker. Udstillingen med Göran løber frem til d.28 november i år.
Jeg kan klart anbefale at man tager en tur ned under Søndermarken og oplever den specielle stemning museet har at byde på – rummene er helt specielle at gå rundt i med lydende, vandet på gulvet og udstillingerne. Se mere på cisternerne.dk ! Der er rabat, hvis man er studerende så husk dit studiekort :)

This weekend i visited cisternerne – the museum of modern glass art. They have a beautiful exhibition right now with glass art from the artist Göran Wärff. If you want to see more visit cisternerne.dk !

Reklamer

2 kommentarer til “cisternerne

  1. Ser ud som en smuk, inspirerende og spændende udstilling -og lyder i det hele taget som en dejlig dag.

    Varmt knus fra Østen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s