yellow fall

yellow fallTo nye ting i min garderobe. Begge ting er allerede blevet brugt mange gange og jeg elsker at det er så nemt at bryde et sort look med bare én af tingene. Tasken er fra asos og cardigan’en er fra H&M.

Two new things in my wardrobe. I’ve already used both things alot of times and i love how easy it is to add some color to a all black outfit. The bag is from asos and the cardigan is from H&M.

Reklamer

4 kommentarer til “yellow fall

 1. Har lige lagt denne i kurven på asos, men kan ikke beslutte mig for om jeg skal vælge den gule eller den nude. Hvordan er kvaliteten, tror du den vil være god til studiebrug? altså mine bærbar, en bog og en lille A4 mappe? kan den overhovedet rumme A4? Håber du kan hjælpe, er virkelig i tvivl.
  -Marie

  1. Hej Marie,
   Jeg synes virkelig den gule er flot, men du må tænke over hvilken du tror du får brugt mest. Den gule går jo ikke til alle andre farver hvor du ville kunne sætte den nude sammen med meget mere, tror jeg :) I forhold til kvaliteten synes jeg den er rigtig lækker, specielt til prisen. De er jo begge på tilbud nu så det er om at slå til! Den kan ikke rumme en A4 mappe, jeg har lige prøvet og din bærbar skal nok være i den lille ende. Så til studiebrug er den nok ikke optimal, hvis du skal have A4-mappe, bærbar og bøger med.
   Håber det var svar nok :)

 2. Okay, jeg tror jeg tager den nude. Det er en meget lille bærbar jeg har, bare til note brug, så den er der nok plads til. Mange tak for at du prøvede med en A4 mappe, det er surt at den ikke kan være der, men så må jeg bare købe en af de små A5blokke.:) Jeg har først lige set din blog nu, (fandt dig link på at svar fra acie.dk om taskerne) Din blog er super flot, kan godt lige stilen mellem de kunstneriske fotos og egne fotos fra rejser. Go stil.!
  Ha en dejlig dag,- Marie

  1. Tusind tak skal du have :) Det er dejligt med rosende ord! Jeg håber du bliver glad for tasken.
   Du må også have en dejlig dag :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s